Senatorul Ciprian Rogojan s-a înscris în PNL, după ce a trecut prin PDL-PMP-UNPR

Senatorul Ciprian Rogojan a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că s-a înscris în PNL, afirmând că nu a cerut nicio funcţie şi că va lăsa rezultatele de la alegerile locale să decidă ce poziţie trebuie să ocupe în partid.

193 afișări
Imaginea articolului Senatorul Ciprian Rogojan s-a înscris în PNL, după ce a trecut prin PDL-PMP-UNPR

Senatorul Ciprian Rogojan s-a înscris în PNL, după ce a trecut prin PDL-PMP-UNPR (Imagine: Razvan Chirita/ Arhiva Mediafax Foto)

''Astăzi (vineri-n.r.) mi-am depus adeziunea la PNL Baia Mare. Deocamdată nu ocup nicio funcţie în PNL. Sunt în Baia Mare şi în Maramureş până pe data de 5 iunie. Am avut astăzi o întâlnire cu conducerea PNL Maramureş. (…) Nu am cerut nicio funcţie. Doresc să muncesc. Este un colectiv tânăr pe care îl cunosc foarte bine şi voi lăsa rezultatele să vorbescă şi să decidă pentru viitor ce poziţie voi avea în PNL'', a afirmat Ciprian Rogojan pentru MEDIAFAX.

Întrebat de ce a decis să se alăture liberalilor, el a susţinut că că ''votul politic'' dat pentru Irina Radu în comisiile reunite de cultură ale Parlamentului a fost ''primul semn'' că trebuie să se înscrie în PNL.

''Era un vot politic şi eu am considerat că programul doamnei Radu şi echipa dânsei nu poate face ceva în ideea rezolvării problemelor cu care se confruntă postul naţional de televiziune. (…) Eu m-a ridicat şi am părăsit sala alături de membri PNL, fără să am nicio discuţie cu ei înainte şi acela a fost primul semn pentru mine că ar trebui să mă alătur PNL'', a explicat Rogojan.

Ciprian Rogojan a fost ales parlamentar la scrutinul din 2012 într-un colegiu din Maramureş, din partea PDL.

El a trecut ulterior la PMP, unde a deţinut funcţia de secretar executiv la Departamentul de Comunicare şi Imagine. În noiembrie 2014 el s-a înscris în UNPR.

Rogojan a fost, între 2001-2012, percuţionist al trupei SISTEM.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici