Sever Voinescu: Guvernarea Boc este proastă pentru că nu ştie să gestioneze un moment prost

Deputatul PDL Sever Voinescu a declarat, sâmbătă, la o dezbatere la Sibiu, că PDL "a guvernat slab", iar "guvernarea Boc este proastă" pentru că nu ştie să gestioneze un moment prost, însă actualul Cabinet nu plăteşte doar greşelile sale, ci ale tuturor guvernărilor.

97 afișări
Imaginea articolului Sever Voinescu: Guvernarea Boc este proastă pentru că nu ştie să gestioneze un moment prost

Sever Voinescu: Guvernarea Boc este proastă pentru că nu ştie să gestioneze un moment prost (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Noi ne batem cu PNL în cifre. Guvernarea Tăriceanu a fost o guvernare proastă că nu a ştiut să gestioneze un moment bun. Guvernarea Boc este proastă că nu ştie să gestioneze un moment prost. Toţi suntem vinovaţi", a declarat Sever Voinescu.

Acesta a apreciat că PDL a guvernat "slab", însă ceea ce trebuie să plătească astăzi nu este doar greşeala lui.

"PDL a guvernat slab. Crin Antonescu ne propune o soluţie infantil-traumatizantă. Este traumatizat că a pierdut alegerile prezidenţiale. Crin Antonescu a rămas în urmă nu cu cinci luni, ci cu cinci ani - o ţine ca atunci: Jos Băsescu. Trauma lui mai mare este că a pierdut Geoană alegerile. Şi acum o să revin la greşeală. Da, Partidul Democrat Liberal a guvernat slab. A greşit. Însă PDL se află acum într-o situaţie extrem de provocatoare. Ceea ce trebuie să plătească astăzi nu e doar greşeala lui. Este greşeala tuturor partidelor din România, cronicizată în 20 de ani", a spus Sever Voinescu.

Potrivit acestuia, Guvernul PDL a avut şi o problemă de comunicare, pentru că a lăsat ca populaţia să înţeleagă greşit anumite acţiuni ale sale.

"Guvernul nostru a făcut o mare greşeală: a indus ideea că prin tăierea pensiilor şi salariilor nesimţite, toţi ceilalţi vor avea parte de o mărire a pensiilor şi salariilor lor. Salariile în administraţie sunt foarte, foarte mici. Problema nu e că sunt mici, ci că sunt multe. Soluţia era concedierea, restructurarea. 250.000 - 300.000 de bugetari trebuiau să fie daţi afară", a afirmat Voinescu.

El a mai spus că abordarea lui Crin Antonescu nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acum în România, în timp ce Victor Ponta "este de o veselie suspectă".

"Abordarea lui Crin Antonescu nu are nicio legătură cu ce se întâmplă acum în România. Victor Ponta este de o veselie suspectă: are un aer bucuros al unui copil de zece ani de Crăciun. Victor Ponta ne propune să spargem geamurile de la Guvern. Este o viziune isteric-anarhistă", a spus Sever Voinescu.

Sever Voinescu a participat, sâmbătă, alături de mai mulţi lideri PDL, la o dezbatere publică la Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici