Soluţie pentru salarii mai mari. Florin Cîţu susţine scăderea CAS-ului de la 25% la 20%

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, propune scăderea contribuţiei pentru asigurări sociale (CAS) de la 25% la 20% pentru a creşte salariile românilor şi reducerea cotei de TVA, conform unei postări pe pagina personală de Facebook.

2318 afișări
Imaginea articolului Soluţie pentru salarii mai mari. Florin Cîţu susţine scăderea CAS-ului de la 25% la 20%

Prin reducerea contribuţiei pentru asigurări sociale (CAS) de la 25% la 20% un român cu un salariu mediu ar primi în plus, în buzunar, aproximativ 317 lei.

În aceea ce priveşte reducerea cotei de TVA, Florin Cîţu menţionează că aceasta ar ajuta în lupta contra inflaţie care se preconizează că o să crească cât şi la creşterea economică a României.

“1. Reducerea contribuţiilorâ salarii mai mari pentru toţi românii ( nu doar cei angajaţi la stat) / Pregătisem această măsură şi putea să intre în vigoare de la 1 iulie 2022 / 2. Reducerea TVA â ajută BNR în lupta cu inflaţia şi ajută creşterea economică.” a publicat Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook, în această duminică.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici