TSD a înfiinţat o filială în Republica Moldova pentru a promova valorile europene în rândul tinerilor

Preşedintele TSD, Mihai Sturzu, a anunţat, vineri, înfiinţarea unei filiale a TSD în Republica Moldova, care va avea drept scop promovarea valorilor europene şi social-democrate în rândul tinerilor de peste Prut.

451 afișări
Imaginea articolului TSD a înfiinţat o filială în Republica Moldova pentru a promova valorile europene în rândul tinerilor

Preşedintele TSD, Mihai Sturzu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Suntem alături de românii din Republica Moldova, suntem alături de fraţii noştri de peste Prut, noi credem că la nivelul organizaţiei TSD este foarte important să fim prezenţi lângă aceşti oameni pentru că exact cum România îşi propune să fie un partener de încredere al Republicii Moldova pe drumul acestei ţări pe parcursul european, noi ne dorim ca în rândul tinerilor din Republica Moldova să promovăm valorile social-democrate, valorile europene", a susţinut Sturzu.

Liderul TSD a precizat că pentru moment coordonatorul organizaţiei din Republica Moldova va fi Slavic Şaramet, urmând să fie organizată o conferinţă de alegeri în perioada următoare.

La ceremonia de lansare a organizaţiei au luat parte mai mulţi lideri ai TSD, deputatul Cătălina Ştefănescu şi vicepreşedintele organizaţiei de tineret a Partidului Democrat din Republica Moldova, Pavel Ianeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici