Udrea: Dacă nu există suport politic pentru reorganizarea administrativă, o amânăm

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Primăria Lipova, judeţul Arad, că, în cazul în care nu există suport politic pentru reorganizarea administrativă a ţării, puterea nu poate decât să o amâne.

401 afișări
Imaginea articolului Udrea: Dacă nu există suport politic pentru reorganizarea administrativă, o amânăm

Udrea: Dacă nu există suport politic pentru reorganizarea administrativă, o amânăm (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Întrebată, la Primăria Lipova, de jurnalişti, despre reorganizarea administrativă a ţării, Elena Udrea a răspuns "dacă nu există suport politic pentru trecerea legii, nu ne rămâne decât să o amânăm, dar PDL şi UDMR ar trebui să lucreze în interesul României".

Referitor la reorganizarea administrativă a ţării, Elena Udrea a afirmat că, în opinia ei, primul interes pe trebuie să îl aibă în în vedere PDL şi UDMR "ar trebuie să fie interesul României, un interes de a atrage mai uşor, mai repede şi mai multe fonduri europene".

"Trebuie să fie un interes de a reduce cheltuielile cu aparatul de stat, prin instituţiile deconcentrate, dar şi pentru o mai bună funcţionare a administraţiei", a afirmat liderul PDL.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara că majoritatea colegilor săi susţin amânarea reformei administrative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici