Udrea: Ponta l-a dat jos pe Vanghelie din invidie. Vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea scrie pe blog că preşedintele PSD Victor Ponta l-a dat jos "din invidie" de la şefia PSD Bucureşti pe Marian Vanghelie, "tatăl acţiunilor politice cu grătare fumegânde şi beri băute din picioare", opinând că Ponta "vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării".

718 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ponta l-a dat jos pe Vanghelie din invidie. Vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării

Udrea: Ponta l-a dat jos pe Vanghelie din invidie. Vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Să nu mai poţi de râs! După ce i-a tratat pe alegătorii din comuna Tutilaţi cu mici şi bere în dulcele stil pesedist, Ponta i-a îndemnat pe aceştia să-i păcălească pe pedelişti - când aceştia vor veni cu pungi la ei, să le primească, dar să voteze cu reprezentantul USL. Pentru că, nu-i aşa?, votul obţinut cu pungi (că plase a dat destule PSD) este imoral şi ilegal. Trag de aici concluzia că doar micii şi berea gratis merită votul cetăţenilor, zahărul şi făina din pungă, nu! Şi atunci, de ce l-a dat jos Ponta jos de la şefia PSD Bucureşti pe Vanghelie, tatăl acţiunilor politice cu grătare fumegânde şi beri băute din picioare? Din invidie! Ponta vrea să fie el primul grătaragiu politic al ţării!", scrie Udrea pe blogul personal.

Liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu au participat, sâmbătă, la o serie de acţiuni electorale în judeţul Neamţ, pentru susţinerea candidatului Uniunii, Liviu Harbuz, la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor care vor avea loc în 21 august.

Copreşedinţii USL au avut în program participarea la mitinguri electorale în mai multe localităţi din Neamţ - Tupilaţi, Războieni, Tarpeşti, Bodeşti.

În cursul zilei de sâmbătă a avut loc şi o petrecere câmpenească, potrivit imaginilor difuzate de televiziuni, Crin Antonescu prinzându-se în horă.

În 21 august vor avea loc alegeri parţiale pentru Camera Deputaţilor în două colegii - unul din judeţul Neamţ, iar celălalt din Maramureş. Este vorba despre alegerile parţiale pentru postul de deputat rămas vacant în urma decesului lui Victor Surdu (PSD) şi a celui vacantat prin demisia lui Cătălin Cherecheş (PNL), ales primar la Baia Mare.

Din partea USL, în Neamţ candidează fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii Liviu Harbuz, iar în Maramureş Florin Tătaru. Din partea PDL, Adrian Rădulescu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, candidează pentru locul de deputat din Neamţ, iar Mariana Pop, inspector şcolar general în Maramureş, pentru locul lăsat vacant de Cătălin Cherecheş.

Copreşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt prezenţi, duminică, în judeţul Maramureş, participând la o serie de acţiuni electorale pentru susţinerea candidatului Uniunii Social Liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici