ULTIMA ORĂ Dragnea discută la Parlament cu doi disidenţi din PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea discută, miercuri, în biroul său din Parlament, cu preşedinţii filialelor din Brăila şi Buzău, Mihai Tudose şi Marcel Ciolacu, doi dintre semnatarii scrisorii în care s-a cerut demisia liderului formaţiunii social-democrate.

2518 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Dragnea discută la Parlament cu doi disidenţi din PSD

Dragnea discută la Parlament cu doi dizidenţi din PSD

Tudose şi Ciolacu au intrat împreună, miercuri, în jurul orei 14.00, în biroul lui Liviu Dragnea din Camera Deputaţilor. La scurt timp după sosirea celor doi lideri judeţeni PSD, din biroul liderului partidului a plecat ministrul Apărării, Mihai Fifor.

Tudose, Ciolacu şi Dragnea nu au anunţat oficial tema întrevederii.

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlament, că a participat marţi seară „la o petrecere privată”, fiind invitat de directorul SIE, Gabriel Vlase, fost vicepreşedinte PSD.

„Nu s-a vorbit de politică. Nu s-a vorbit de valize. Suntem vechi prieteni, vechi colegi. Ne-am văzut ca la orice zi normală”, a declarat Marcel Ciolacu, fiind întrebat dacă la întâlnire s-a discutat despre povestea valizelor sau demiterea Guvernului.

Liderul PSD Brăila, Mihai Tudose, a declarat luni, după şedinţa CExN în care au fost excluşi din partid vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general, Marian Neacşu, că „orice pierdere a unui coleg este o pierdere”.

Tudose şi Ciolacu au semnat, la fel ca Ţuţuianu şi Neacşu, scrisoarea deschisă prin care un grup de iniţiativă format din Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu au propus PSD 19 măsuri, prima dintre ele fiind demisia din funcţia de preşedinte PSD a lui Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici