Un deputat PNL se contrazice cu Ludovic Orban: Unii vor să orbecăim prin ceaţă

  • Deputatul PNL Florin Roman atrage atenţia că Ludovic Orban nu ştie că procedura de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber, este începută şi trebuie doar finalizată, şi afirmă că „unii vor să orbecăim prin ceaţă”.
  • „Cine este sincer cu adevărat şi cine nu?”, se întreabă Roman.
2737 afișări
Imaginea articolului Un deputat PNL se contrazice cu Ludovic Orban: Unii vor să orbecăim prin ceaţă

„L-am auzit pe domnul Ludovic Orban spunând că trebuie începută procedura de revocare a doamnei Renate Weber. Eu spun că ea doar trebuie finalizată. Am început procedura de revocare anul trecut, când am depus solicitarea de revocare. Acum trebuie să terminăm ce am început: schimbarea doamnei Renate Weber”, scrie Florin Roman pe Facebook.

Deputatul liberal spune că lucrurile sunt foarte simple şi la mâna preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, şi a preşedintelui Senatului, Anca Dragu.

„Este simplu ca bună ziua... se convoacă cele două comisii juridice de către Birourile Permanente reunite şi se dă un vot pe cererea de revocare pe care DEJA am înaintat-o, ca deputat liberal. Se respinge raportul de activitate. Apoi, în aceeaşi zi, Preşedinţii Camerei Deputaţilor şi a Senatului convoacă plenul reunit şi se votează raportul de revocare a lui Renate Weber! Simplu ca bună ziua, dar se pare că unii vor să orbecăim prin ceaţă”, mai spune Roman.

Acesta spune că „prima ocazie” pentru ca Orban şi Dragu să întreprindă acest demers ar fi săptămâna viitoare şi termină postarea pe Facebook într-un mod în care lasă loc de supoziţii: „Am depus, în scris, solicitarea de a se vota cererea de revocare a Avocatului Poporului, aşa cum v-am şi spus. Să vedem acum...cine este sincer cu adevărat şi cine nu?”.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a spus că trebuie începută procedura de revocare a Avocatului Poporului, Renate Weber.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici