Un lider PNL anunţă: Joi e ultima dată când ne vom adresa lui Dăncilă cu titulatura de premier. Va pleca acasă

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a afirmat, la Iaşi, că joi va fi ultima zi a Vioricăi Dăncilă în calitate de premier, deoarece moţiunea de cenzură va trece. Şi Ludovic Orban a susţinut că PNL e aproape de victoria decisivă, însă depinde de fiecare membru al formaţiunii.

251 afișări
Imaginea articolului Un lider PNL anunţă: Joi e ultima dată când ne vom adresa lui Dăncilă cu titulatura de premier. Va pleca acasă

Un lider PNL anunţă: Joi e ultima dată când ne vom adresa lui Dăncilă cu titulatura de premier. Va pleca acasă

„Actualul Guvern l-a sabotat pe Preşedintele Klaus Iohannis, actualul Guvern a atacat tot ceea ce se putea ataca: companii, oameni cinstiţi, preşedintele României, fundamentele democraţiei, partenerii internaţionali. (...) De aceea, cu forţă, am pregătit cea mai puternică moţiune de cenzură, unica moţiune de cenzură din ultimii 30 de ani, care are toate semnăturile pentru ca acest Guvern să devină istorie. Şi acest Guvern va deveni istorie, joi, ţineţi minte, 10.10. 2019 va fi ultima dată când ne vom adresa Vioricăi Dăncilă cu titulatura de premier al României. Va pleca acasă.”, a declarat Raluca Turcan, la Iaşi.

Şi liderul PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că partidul e aproape de o victorie decisivă, însă această situaţie depinde de fiecare liberal.

„Numărul victoriilor repurtate de preşedintele României în această perioadă în luptă cu cel mai puternic, cel mai perfid şi cel mai ticălos adversar, care a existat în ultimii 30 de ani, adversari ai democraţiei şi ai interesului fiecărui cetăţean, victoriile preşedintelui Klaus Iohannis împotriva PSD, sunt nenumărate şi suntem aproape de victoria decisivă care depinde de fiecare dintre noi.”, a susţinut Orban, la Iaşi.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată, joi, în plenul Parlamentului.

Ludovic Orban a afirmat, vineri, că pe lângă cele 237 de semnături pentru moţiunea de cenzură, vor exista şi cel puţin şapte voturi în plus de la parlamentari cu care în prezent partidul negociază. Liderul PNL susţine că PSD numără voturile la moţiune precum calculele făcute la bugetul pe 2019.

Taguri:
orban,
turcan,
iohannis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici