„Impeachment” şi pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD, chemat la DNA pentru a explica prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump

  • Liviu Dragnea va fi chemat joi la DNA într-un dosar în care este cercetată prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump de la începutul anului 2017.
  • Procurorii cercetează modul în care el s-a deplasat în SUA în 2017, când a apărut în poza cu Donald Trump.
  • Potrivit site-ului american Politico şi New York Times, accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii preşedintelui Trump a fost pe bani.
3340 afișări
Imaginea articolului „Impeachment” şi pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD, chemat la DNA pentru a explica prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump

Un nou dosar pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD, chemat la DNA pentru a explica prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump

Conform unor surse judiciare, Liviu Dragnea va fi chemat joi la DNA pentru a fi informat că are dosar.

Procurorii cercetează modul în care el s-a deplasat în SUA în 2017, când a apărut în poza cu Donald Trump.

În 2017, Liviu Dragnea declara, în prima sa intervenţie publică după vizita în SUA, că îi va da în judecată pe toţi cei care au spus în spaţiul public că a plătit un milion de euro pentru a se fotografia cu preşedintele american, Donald Trump.

„Am mai auzit că am plătit un milion de euro să fac fotografii cu Donald Trump. Sper ca această minciună, această prostie să nu ajungă acolo (în SUA, n.r.)'', spunea atunci Dragnea.

El adăuga că există o lege în SUA care interzice oricărui străin să facă astfel de plăţi: „Nici altcineva nu a plătit pentru mine, nu se permite unei companii să plătească pentru un străin''.

Potrivit site-ului american Politico şi New York Times, accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii preşedintelui Trump a fost pe bani, costul unui pachet începând de la 25.000 de dolari şi putând ajunge până la un milion de dolari.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici