USL Cluj şi Cartel "Alfa" au semnat un protocol prin care sindicaliştii vor susţine candidaţii USL

USL Cluj şi filiala Cartel "Alfa" au semnat, miercuri, un protocol de colaborare prin care sindicaliştii se angajează să susţină candidaţii USL la alegerile locale din 10 iunie.

290 afișări
Imaginea articolului USL Cluj şi Cartel "Alfa" au semnat un protocol prin care sindicaliştii vor susţine candidaţii USL

USL Cluj şi Cartel "Alfa" au semnat un protocol prin care sindicaliştii vor susţine candidaţii USL (Imagine: Shutterstock)

Preşedintele Cartel "Alfa" Cluj, Valentin Ilcaş, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în urma protocolului semnat se urmăreşte să fie dată o şansă Clujului "să reintre în lumea civilizată".

"Am convenit ca împreună cu USL să dăm o şansă Clujului să reintre în lumea civilizată, pentru că o societate fără dialog social se transformă într-una necivilizată. Ne vom susţine reciproc, ne vom asculta unii pe alţii, este un început pentru societatea clujeană. Numai prin parteneriat putem construi. Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a ajunge să punem în practică ideile din această construcţie. Vom susţine şi vom promova candidaţii USL Cluj la alegerile locale din 10 iunie", a spus Ilcaş.

La rândul său, preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că, prin protocol, USL se obligă să preia propunerile Cartel "Alfa" Cluj cu privire la legislaţia muncii, Legea patronatelor, Legea sindicatelor, Codul Muncii şi să le susţină în Parlament.

Candidatul USL la Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară, a afirmat că speră ca USL şi Cartel "Alfa" Cluj "să facă împreună casă bună de aici înainte".

Cartel "Alfa" Cluj are în judeţ circa 20.000 de membri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici