USR face congres pentru alegerea unui nou preşedinte, după demisia lui Nicuşor Dan

Conducerea Uniunii Salvaţi România va organiza un congres extraordinar al formaţiunii, pentru alegerea unui nou preşedinte, la începutul lunii octombrie, însă nicio candidatură nu a fost anunţată până în prezent, a spus joi deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

556 afișări
Imaginea articolului USR face congres pentru alegerea unui nou preşedinte, după demisia lui Nicuşor Dan

Congres USR pentru alegerea unui nou preşedinte, după demisia lui Nicuşor Dan, stabilit la începutul lunii octombrie

Fostul preşedinte Nicuşor Dan este în continuare "curtat" de conducerea USR. "USR este deschis oricărui cetăţean din România, deci cu atât mai mult fondatorului. Deci este numai decizia dânsului", a spus deputatul Moşteanu.

Până în prezent, nu a fost anunţată nicio candidatură pentru şefia partidului. Formaţiunea va stabili un calendar de depunere a candidaturilor, iar în următoarele săptămâni ar urma să se prefigureze şi numele care vor intra în cursă.

"Calendarul va fi decis de către organizatori, până la ce dată se depun candidaturile şi aşa mai departe. Este devreme acum să vorbim de candidaturi. Probabil în următoarele două săptămâni se vor clarifica nişte poziţii", a declarat deputatul Moşteanu.

Deocamdată însă, USR trebuie să identifice locul unde va avea loc congresul. Tot pe bază de candidaturi. Organizaţiile judeţene care vor să fie organizatoare se pot înscrie în cursă până luni.

"Congresul extraordinar pentru alegerea unui nou preşedinte al Uniunii Salvaţi România se va desfăşura în luna octombrie, între 1 şi 15 octombrie. Data exactă va fi hotărâtă de către filiala organizatoare, în funcţie de capacităţile de cazare şi organizare din zona în care se va organiza congresul. Până lunea viitoare se depun candidaturile pentru organizarea congresului", a mai spus Moşteanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici