Vanghelie: Oamenii care fug când corabia se scufundă sunt nişte maimuţoi

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, după şedinţa extraordinară a BPN, referindu-se la parlamentarii PSD care au părăsit partidul, că "oamenii care fug când corabia se scufundă sunt nişte maimuţoi".

71 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Oamenii care fug când corabia se scufundă sunt nişte maimuţoi

Vanghelie: Oamenii care fug când corabia se scufundă sunt nişte maimuţoi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Vanghelie a arătat că unii dintre parlamentarii PSD au plecat şi din cauza unor "supărări pe plan local".

"Lucrurile se schimbă, nu fiţi siguri că au plecat, supărările pot să treacă. Toţi ne supărăm. Viaţa este complicată. Lucrurile nu sunt aşa cum par. Să ştiţi. Vă spun sincer. De obicei, cei care încearcă, aşa, să creeze o mare agitaţie - am învăţat de când eram mic - oamenii puternici nu spun multe lucruri. Înţelegeţi? Ei vorbesc despre ei, dar dacă îi întrebi dacă nevestele lor îi votează, nu ştim. Înţelegeţi?", a comentat Vanghelie.

Doi senatori PSD, Sorin Chivu şi Laurenţiu Chirvăsuţă, au decis să se alăture grupului parlamentarilor independenţi.

Gestul acestora vine după ce deputaţii Răzvan Ţurea şi Gabriel Tiţa-Nicolescu au demisionat din PSD şi vor activa în Parlament în calitate de deputaţi independenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici