Vicepremierul Dan Barna, după anunţul preşedintelui: „A fost greu, dar o să fie bine”

Pentru ca restricţiile să nu revină, e nevoie ca vaccinarea să continue cel puţin în ritmul actual, spune vicepremierul Dan Barna, după anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind relaxarea restricţiilor: „A fost greu, dar o să fie bine”, a spus Barna.

375 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul Dan Barna, după anunţul preşedintelui: „A fost greu, dar o să fie bine”

Vicepremierul Dan Barna, după anunţul preşedintelui: „A fost greu, dar o să fie bine”

Vicepremierul Dan Barna a spus că în întâlnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis a insistat ca printre măsurile imediate de relaxare care vor fi luate să se afle şi aceea care dă posibilitatea desfăşurării de competiţii sportive la care să poată asista publicul în limita a 25 la sută din locurile disponibile.

CITEŞTE Klaus Iohannis anunţă relaxarea restricţiilor din 15 mai: fără mască şi restricţii nocturne

„Va fi posibilă şi organizarea de evenimente culturale în exterior. De asemenea, sălile de fitness vor putea fi folosite până la 50% din capacitate. De la 1 iunie, nu mai e nevoie de o restricţie a numărului de participanţi la evenimentele private dacă toate persoanele prezente sunt vaccinate. Toate acestea sunt posibile pentru că cifrele legate de pandemie sunt în scădere graţie unui efort uriaş al românilor care au suportat restricţiile şi au mers să se vaccineze”, a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

Vicepremierul a mai spus că pentru ca restricţiile să nu revină, e nevoie ca vaccinarea să continue cel puţin în ritmul actual.

„De aceea, vă rog să vorbiţi cu cei din jurul vostru care nu au făcut-o încă şi să îi convingeţi să meargă să se vaccineze. A fost greu, dar o să fie bine”, este apelul lui Dan Barna.

Prima etapă a relaxării va fi pe 15 mai, a anunţat joi preşedintele României Klaus Iohannis. Se va renunţa la măştile de protecţie la exterior şi la restricţiile nocturne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici