Victor Ponta a dormit "în gara din Paris", la 17-18 ani. Acum e la cură de slăbire. Ce dezvăluiri mai face mama premierului

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a relatat, joi seară, că fiul ei a dormit "vreo două săptămâni în gara din Paris", în timpul unei "aventuri de adolescent", pe la 17-18 ani, când, fiind plecat în Franţa într-o tabără, acesta a decis să rămână acolo, dar a revenit în ţară după opt luni.

6187 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta a dormit "în gara din Paris", la 17-18 ani. Acum e la cură de slăbire. Ce dezvăluiri mai face mama premierului

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"A fost o aventură de adolescent curajos, nu zic rebel. Era vedeta liceului, a fost ales să meargă într-un schimb de experineţă într-un liceu din Franţa, la Nantes. Avea 20 de dolari în buzunar, iar după ce terminat tabăra a spus că nu concepe să se întoarcă acasă fără să vadă Parisul. Avea 17 ani, a împlinit 18 ani la Paris", a spus mama premierului, Cornelia Naum, la Antena 3.

Ea a precizat că a avut o discuţie cu fiul său, în care i-a spus să meargă la Paris, să "doarmă două nopţi în parcurile superbe" şi să se întoarcă în România.

"A rămas opt luni la Paris, eu m-am dus la el în noiembrie să-l văd, avea o garsonieră, o mansardă, lângă gară, serviciul oficial la (...) un fel de McDonalds, avea carnet de cecuri. L-am convins să se întoarcă. (...) A venit în februarie, şi-a dat tezele, bacul, l-a luat", a spus mama lui Victor Ponta.

Întrebată de moderator câte nopţi a dormit Victor Ponta în gara din Paris până să aibă bani de mansardă, mama sa a precizat: "În gară a dormit vreo două săptămâni, a avut nevoie de cineva care să-l ajute".

"A fost o experienţă deosebită. A înţeles că nu era momentul atunci. Prin faptul că după 22 de ani s-a întors la Paris şi a fost întâmpinat cu covorul roşu s-a dovedit că a avut dreptate şi că aici e locul lui", a mai spus Cornelia Naum.

Ea a mai arătat că Victor Ponta nu vorbea deloc franceza când a ajuns la Paris, învăţând limba în timpul şederii în Franţa.

Mama premierului relatează că acesta s-a înscris, în 1990, la liberali, la tineret

Mama premierului Victor Ponta a declarat că fiul său s-a înscris în 1990 "la liberali, la tineret" şi ulterior a optat să treacă la PSD, el spunându-i atunci, despre social-democraţi: "sunt singurii care mi-au oferit o şansă".

"În 1990, ianuarie, Victor s-a înscris la liberali, la tineret. (...) Când a intrat el în PSD, a spus «sunt singurii care mi-au oferit o şansă»", a spus mama premierului, Cornelia Naum.

Ea a precizat că, până în 2009, când l-a votat pe Mircea Geoană (PSD) la alegerile prezidenţiale, nu a pus niciodată ştampila decât pe liberali.

"Eu sunt una din persoanele care l-am bătut cel mai mult la cap să facă USL", a adăugat Cornelia Naum.

Ea a mai spus că a protestat faţă de Ion Iliescu şi a FSN, imediat după Revoluţia din 1989, participând la protestate din piaţa Universităţii, şi că, ulterior, l-a "iertat" pe Iliescu.

Victor este la cură de slăbire, impusă de Daciana

Mama premierului Victor Ponta mai spune că fiul său se află la cură de slăbire, ea arătând că aceasta i-a fost impusă de soţia Daciana.

"Face cură de slăbire, impusă de Daciana, care îi trimite mâncarea la sufertaş. Mânâncă ceva bio, nişte preparate luate nu ştiu de unde, e o firmă specializată care prepară cu un anumit dozaj al caloriilor", a spus mama premierului, Cornelia Naum, la Antena 3.

Ea a preciazat că toţi cei apropiaţi l-au sfătuit pe Victor Ponta să slăbească.

"El s-a speriat când s-a văzut la televizor, a spus că trebuie s-o asculte pe Daciana, trebuie să mânânc sănătos", a adăugat mama premierului.

Întrebată de moderator de ce crede că Victor Ponta a luat în greutate, mama sa a opinat că e posibil ca şi stresul să fie una dintre cauze.

"Poate chiar şi de la stres. Bănuiesc că şi mânca destul de ce se nimerea", a adăugat Cornelia Naum.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici