Viorel Cataramă, adept al imunizării de grup, le răspunde lui Cioloş şi celor care fac din virus „o armă letală”

  • Viorel Cataramă, liderul Dreptei Liberale, le răspunde celor care cer limitarea libertăţilor individuale „în numele sănătăţii populaţiei”.
  • El îi dă o replică şi lui Dacian Cioloş care l-a nominalizat şi l-a pus în rând cu Cheloo de la Paraziţii şi cu parlamentarii PSD care fac scandal prin şaormerii, spunând că nu sunt exemple demne de urmat.
5004 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă, adept al imunizării de grup, le răspunde lui Cioloş şi celor care fac din virus „o armă letală”

Viorel Catarama, adept al imunizării de grup, îi răspunde lui Cioloş şi celor care fac din virus o armă letală

Viorel Cataramă, liderul Dreptei Liberale, spune despre Dacian Cioloş că e „scos la înaintare” de cei care vor să reintroducă starea de urgenţă, după ce liderul PLUS l-a nominalizat alături de Cheloo de la Paraziţii şi parlamentarii PSD care fac scandal prin şaormerii.

„În faţa evidenţei, dictatura politico-medicală începe să tremure! Dictatorii n-au fost niciodată oameni curajoşi, s-au impus prin teroare, iar acum nu mai au bani să întreţină frica! Tot mai mulţi români refuză să-i mai creadă, lumea vrea NORMALITATE, iar până la 3 noiembrie mai sunt aproape 4 luni. Ar vrea să ne ia libertăţile, să reintroducă starea de urgenţă, să ne pulverizeze suveranitatea, doar ca să arate viitorului guvern mondial cât sunt ei de capabili!

Dar nimeni nu-i mai finanţează şi, atunci, merg pe coarda sensibilă: scot la înaintare politicieni, formatori de opinie sau jurnalişti miluiţi, elemente infestate din societatea civilă care, la unison, se vaită: “Viorel Cataramă, Cheloo de la Paraziţii şi parlamentarii PSD nu pot da lecţii despre reguli sanitare” (comunistul Dacian Ciolos), “PSD blochează în Parlament legea izolării şi carantinării” (Ion M. Ioniţă), “lumea e legată de globalizare prin mii de fire” (Alina Mungiu-Pippidi) şi exemplele ar putea continua la nesfârşit…

Fricosul de origine palestiniană, nici nu vreau sa-i dau numele, acuză mari medici români care au curajul să-l dezaprobe, că nu sunt competenţi în domeniul bolilor infecţioase; competenţi sunt numai el, Tătaru, Cercel, Rafila, Musta şi, ca rezervă, Marinescu. Adică aripa medicală a dictaturii”, a fost răspunsul lui Cataramă. 

Dacian Cioloş, liderul PLUS, a cerut miercuri guvernului să se mobilizeze pentru a stopa răspândirea pandemiei şi „să termine cu prostiile, cu certurile pe subiecte unde şi medicii sunt în dificultate, nu e momentul pentru glume şi conspiraţii”. „Cheloo de la Paraziţii, Viorel Cataramă şi parlamentarii PSD care fac scandal prin şaormerii nu sunt exemple demne de urmat şi nu pot da lecţii despre reguli sanitare”, a scris liderul PLUS într-o postare

Caratamă, care a încercat să se infecteze cu coronavirus pentru a demonstra că virusul nu este letal, este susţinătorul metodei imunizării de grup. El susţine afirmaţia preşedintelui Colegiului Medicilor care a spus că au murit cu 20% mai mulţi români din cauza altor boli, pentru că spitalele au fost blocate. 

„Ţările care susţin STATUL NAŢIUNE şi apară SUVERANITATEA au ales să lupte cu virusul; dau două exemple: Suedia şi Belarus, care au optat pentru metoda imunizării de grup. Să vedem ce rezultate au obţinut în 3 luni (până pe 05.06.20):
1. Suedia. Populaţie 10,23 MI, 4.562 persoane decedate, procent 0,049%.
2. Belarus. Populaţie 9,48 MI, 253 persoane decedate, procent 0,0027%

Să luăm procentul mai mare (Suedia); dacă România (cu o populaţie de 19,41MI, inclusiv toata Diaspora!) ar fi urmat metoda imunizării de grup, ar fi avut  8.655 persoane decedate de Covid, faţă de 1.299 cât a înregistrat prin metoda izolării. Dar, în ţara noastră, ca urmare a carantinării (lockdown), în 3 luni, au murit cu 20% mai mulţi oameni comparativ cu anii trecuţi. Asta o spune Colegiul Medicilor, cea mai înaltă autoritate medicală din România.

Asta înseamnă că, în aceeiasi perioadă, în ţara noastră au murit, din cauza izolării  12.500 români nevinovaţi (nonCovid). Dacă adăugăm şi pe cei 1.299 morţi de Covid, rezultă 13.799 morţi ca urmare a carantinării, faţă de 8.655 persoane decedate dacă am fi aplicat metoda imunizării de grup (vă daţi seama care ar fi rezultatul dacă am elimina din calcul Diaspora)!”, a transmis Cataramă.

Rezultatul lui Cataramă la testul Covid-19 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici