Frăţia arabo-americană: SUA şi Arabia Saudită au semnat 18 acorduri în energie şi în alte domenii

Statele Unite şi Arabia Saudită au semnat 18 acorduri de parteneriat în domenii precum energia, comunicaţiile, spaţiul şi sănătatea, în timpul unei vizite a preşedintelui american Joe Biden, a relatat televiziunea saudită de stat al-Ekhbariya.

3627 afișări
Imaginea articolului Frăţia arabo-americană: SUA şi Arabia Saudită au semnat 18 acorduri în energie şi în alte domenii

Frăţia arabo-americană: SUA şi Arabia Saudită au semnat 18 acorduri în energie şi în alte domenii

Acordurile includ înţelegeri cu firmele americane din domeniul aerospaţial şi al apărării Boeing şi Raytheon , precum şi cu companiile din domeniul sănătăţii Medtronic, Digital Diagnostics şi IQVIA, potrivit agenţiei de ştiri de stat saudite (SPA), citată de Reuters.

Au existat, de asemenea, acorduri în proiecte de energie curată, energie nucleară şi uraniu, a precizat aceasta.

Statele bogate din Golf, precum Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite, investesc în energie regenerabilă şi curată, subliniind în acelaşi timp importanţa continuă a hidrocarburilor pentru securitatea energetică globală, într-un moment în care se fac tot mai multe apeluri pentru renunţarea la combustibilii fosili.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
arabia saudită,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici