Al treilea avion Tarom pleacă spre Cipru pentru a aduce aproximativ 100 de români

A treia cursă specială Tarom urmează să decoleze spre Larnaka (Cipru) joi seara, în jurul orei locale 21.30 pentru repatrierea a aproximativ 97 de cetăţeni români afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air, care s-au înscris până acum pe liste, anunţă Sorin Grindeanu.

364 afișări
Imaginea articolului Al treilea avion Tarom pleacă spre Cipru pentru a aduce aproximativ 100 de români

Al treilea avion Tarom pleacă spre Cipru pentru a aduce aproximativ 100 de români

A treia cursă specială Tarom urmează să decoleze spre Larnaka (Cipru) joi seara, în jurul orei locale 21.30 pentru repatrierea a aproximativ 97 de cetăţeni români afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air, care s-au înscris până acum pe liste, transmite ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

El precizează că aeronava Tarom are o capacitate de 116 locuri ceea ce face posibilă îmbarcarea unui număr suplimentar de pasageri în cazul în care există şi alte solicitări din partea unor persoane care au fost afectate de anularea curselor Blue Air.

Tarom a trimis aseară o cursă aviatică specială la Tel Aviv (Israel) şi joi seară trimite o altă cursă spre Heraklion (Grecia) pentru aducerea în România a cetăţenilor români în condiţii de siguranţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tarom,
cipru,
blue air

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici