FSB: Ucraina a intensificat semnificativ bombardamentele asupra teritoriului rusesc

Trupele ucrainene au crescut semnificativ bombardamentele asupra teritoriului rusesc din apropierea liniei de front a războiului de la începutul lunii octombrie, a transmis duminică Serviciul Federal de Securitate rus (FSB) într-un comunicat.

7296 afișări
Imaginea articolului FSB: Ucraina a intensificat semnificativ bombardamentele asupra teritoriului rusesc

"În cursul săptămânii trecute, au fost înregistrate peste 100 de atacuri cu sisteme de rachete cu lansatoare multiple, tunuri de artilerie, mortiere şi vehicule aeriene fără pilot asupra a 32 de aşezări din regiunile Briansk, Kursk şi Belgorod", se arată în comunicat, potrivit CNN.

Potrivit FSB, un rezident local a fost ucis în timpul bombardamentelor şi cinci persoane au fost rănite, inclusiv un copil.

"În aşezările de frontieră, au fost distruse două substaţii electrice, 11 clădiri rezidenţiale şi două clădiri administrative. Au fost avariate 8 puncte de control de la graniţa de stat", a adăugat comunicatul.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici