Ucrainenii au impus starea de asediu în Herson şi au limitat intrările şi ieşirile din oraş

Autorităţile ucrainene din Herson au introdus starea de asediu şi au limitat intrările şi ieşirile în oraşul proaspăt eliberat.

614 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii au impus starea de asediu în Herson şi au limitat intrările şi ieşirile din oraş

Ucrainenii au impus starea de asediu în Herson şi au limitat intrările şi ieşirile din oraş

Autorităţile din oraşul Herson au introdus starea de asediu care se aplică seară şi noaptea pentru a asigura siguranţa locuitorilor, a declarat sâmbătă, prin intermediul unui mesaj video, şeful administraţiei militare regionale, Iaroslav Ianoşevici.

„Sarcina noastră este de a asigura siguranţa vieţii dumneavoastră. Prin urmare, suntem nevoiţi să introducem starea de asediu începând de astăzi, de la ora 17.00 până la ora 8.00. Ordinul corespunzător a fost semnat de şeful administraţiei militare a oraşului Herson", a declarat el, potrivit CNN.

De asemenea, Yanushevich a avertizat că ieşirea şi intrarea în oraş vor fi limitate pentru a permite echipelor de intervenţie să demineze zona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici