Florin Spătaru: Industria românească nu este un morman de fiare vechi

“Industria românească NU este un morman de fiare vechi!”, iar dovada vine de la companiile cu capital românesc care au reuşit să menţină activitatea, ba chiar să dezvolte unităţi de producţie pentru industrie grea din România, transmite ministrul Economiei, Florin Spătaru.

2853 afișări
Imaginea articolului Florin Spătaru: Industria românească nu este un morman de fiare vechi

Florin Spătaru, Facebook

„Am fost astăzi la SARA, producătorul cel mai important din România şi din Europa de fitinguri din oţel carbon pentru sudură (coturi, curbe, teuri, reducţii, capace) cu diametre pânâ la 1420 mm. Peste 200 de buzoieni lucrează în singura fabrica în Europa care produce toată gama de fitinguri. Consider că important este să promovăm modelele de succes din rândul firmelor româneşti”, a scris ministrul pe Facebook.

Potrivit acestuia, industria românească nu este „un morman de fiare vechi”, iar „dovada” vine de la companiile cu capital românesc care au reuşit să menţină activitatea, ba chiar să dezvolte unităţi de producţie pentru industrie grea din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici