Culturistul Valdir Segato, care îşi deformase corpul, a murit: şi-a injectat ulei Synthol şi alte substanţe pentru umflarea muşchilor

Bodybuilderul brazilian s-a stins din viaţă la vârsta de 55 de ani, nerespectând avertismentele medicilor.

18847 afișări
Imaginea articolului Culturistul Valdir Segato, care îşi deformase corpul, a murit: şi-a injectat ulei Synthol şi alte substanţe pentru umflarea muşchilor

Culturistul Valdir Segato, care îşi deformase corpul, a murit: şi-a injectat cu ulei Synthol şi alte substanţe pentru umflarea muşchilor

Valdir Segato, un culturist în vârstă de 55 de ani, urmărit de peste 1,5 milioane de conturi pe TikTok, a murit în urma unei crize respiratorii.

Ce este Synthol

Bărbatul era cunoscut pentru că a recunoscut că a recurs la utilizarea Synthol, un amestec sintetic de ulei, lidocaină şi alcool benzilic, pentru a-şi umfla muşchii. Tocmai dimensiunea anormală a bicepşilor şi a pectoralilor lui a atras atât de mulţi privitori către apariţiile sale în social media.

Culturistul brazilian locuia singur în Ribeirao Preto, la aproximativ 300 km de São Paulo, şi era dedicat exclusiv producţiei de conţinut pe social media. Când s-a simţit rău, a cerut ajutorul vecinilor.

Unul dintre ei, a relatat: „Era pe la 6 dimineaţa. A venit târându-se şi a bătut la geamul mamei. A bătut de mai multe ori, până când ea s-a trezit şi a spus 'Ajută-mă, ajută-mă că mor'". A fost dus la spital, dar medicii nu l-au putut salva.

Inima l-a trădat

Valdir Segato a continuat să folosească Synthol, contrar celor sugerate de medici. De fapt, într-un interviu din 2019 lansat pentru Daily Mail, culturistul brazilian spusese:

„Medicii m-au sfătuit în mod repetat să nu mai folosesc Synthol, dar este decizia mea. O fac pentru că îmi place”.
I s-a spus că riscă să sufere de diferite tipuri de boli, de la fibroză musculară la tumori, probleme ale creierului până la infecţii şi alte probleme ale muşchilor, dar nu a vrut să audă niciun motiv. Până la urmă, inima l-a trădat.

Rezultatele autopsiei nu au fost dezvăluite, dar mass-media braziliană susţine că a fost vorba despre un atac de cord.

Segato suferea de o dependenţă de a-şi dori să-şi vadă muşchii din ce în ce mai umflaţi, indiferent de faptul că fizicul lui era absolut disproporţionat, după cum se vede din fotografiile publicate pe reţelele de socializare.

Avea pectorali, bicepşi şi trapezi umflaţi, în timp ce antebraţele au rămas normale, iar abdomenul mai puţin umflat decât restul. „Mi-am dublat dimensiunea bicepşilor, dar tot vreau să fiu mai mare”, afirma el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici