A murit medicul Vasile Cândea: A fost o personalitate de prim rang a chirurgiei cardiovasculare

Ministerul Sănătăţii (MS) anunţă trecerea în nefiinţă a medicului Vasile Cândea, oficialii instituţiei caracterizându-l drept „o personalitate de prim rang în domeniul chirurgiei cardiovasculare, un profesionist desăvârşit şi dascăl pentru mai multe generaţii”.

717 afișări
Imaginea articolului A murit medicul Vasile Cândea: A fost o personalitate de prim rang a chirurgiei cardiovasculare

A murit medicul Vasile Cândea. MS: a fost o personalitate de prim rang al chirurgiei cardiovasculare

„Regretăm trecerea în nefiinţă a reputatului general (r) prof.dr.Vasile Cândea, eminent chirurg român, preşedinte al Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară, preşedinte de onoare al Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România, director al Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu şi Centrului de Boli Cardiovasculare al Armatei, autorul a peste 750 de lucrări ştiinţifice, comunicate şi publicate în reviste de specialitate din ţară şi de peste hotare sau la congrese, simpozioane naţionale sau internaţionale”, anunţă MS.

Potrivit sursei citate, medicul a fost iubit de pacienţii săi şi a salvat mii de vieţi.

„Lasă în urmă o viaţă de muncă, rodnică şi elevată, însufleţită de vocaţie şi pasiune, dedicată cunoaşterii ştiinţifice. A fost un privilegiu pentru mine să mă număr printre elevii domnului profesor”, conform MS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici