Accident cu patru maşini la Braşov: Opt persoane au fost rănite

Opt persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, în dreptul localităţii Timişul de Sus, judeţul Braşov, şi în care au fost implicate patru autoturisme.

531 afișări
Imaginea articolului Accident cu patru maşini la Braşov: Opt persoane au fost rănite

Accident cu patru maşini la Braşov: Opt persoane au fost rănite (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, opt persoane au fost rănite, însă cinci dintre ele au refuzat să fie transportate la spital, primind îngrijiri la locul accidentului.

Alte trei persoane, cu vârstele cuprinse între 30 şi 60 de ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov, toate fiind conştiente şi suferind diverse traumatisme.

"A fost nevoie de descarcerare, deoarece una dintre victime, o şoferiţă de 31 de ani, a fost prinsă între fiare. Am intervenit cu patru echipaje SMURD şi cu unul de descarcerare", a spus Sfreja.

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, iar într-o curbă, şoferul unei maşini de teren a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism care venea din sens opus.

În urma impactului, au fost lovite alte două autoturisme.

"Şoferul care a provocat accidentul este un bucureştean de 64 de ani. Acesta venea dinspre Predeal spre Braşov, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit alte trei autoturisme care veneau din sens opus", a spus Naghi.

Circulaţia rutieră pe DN1 în zona accidentului a fost blocată pe un sens, poliţiştii rutieri deviind circulaţia pe rute alternative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici