Accident rutier foarte GRAV în Suceava: Cinci persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR/ Victimele aveau între 17 şi 21 de ani

Cinci persoane au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei din judeţul Suceava, după care maşina în care se aflau a intrat sub un TIR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15086 afișări
Imaginea articolului Accident rutier foarte GRAV în Suceava: Cinci persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR/ Victimele aveau între 17 şi 21 de ani

Accident rutier foarte GRAV în Suceava: Cinci persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, cinci persoane au murit încarcerate, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un TIR înmatriculat în Turcia.

“Un autoturism a intrat sub un autotren în comuna Vadu Moldovei. La faţa locului au fost găsite cinci victime, încarcerate şi din neferericire, toate sunt decedate. La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

În acest caz, Inspectoratul de Poliţie Suceava a declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul şi cine este vinovat de producerea acestuia.

Victimele accidentului din Suceava aveau între 17 şi 21 de ani

Victimele accidentului produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei din judeţul Suceava, aveau între 17 şi 21 de ani. Patru dintre ei au consumat alcool într-un bar şi l-au chemat pe cel de 21 de ani să îi ducă acasă.

Potrivit Poliţiei Suceava, accidentul a avut loc la ora 2.30, într-o curbă de pe DN 2, pe raza localităţii Vadu Moldovei.

Aici, un tânăr de 21 de ani, din comuna Râşca, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autotractor cu semiremorcă, condus regulamentar de un bărbat de 55 de ani. Maşina a fost zdrobită sub greutatea autotractorului.

În urma impactului, au murit şoferul maşinii şi patru pasageri, respectiv trei minori de 17 ani, toţi trei din comuna Bogdăneşti, şi un tânăr de 18 ani, din comuna Râşca.

Potrivit primelor date, şoferul autotractorului nu a consumat alcool.

Surse locale declară că tinerii veneau de la un bar din Vadu Moldovei. Tinerii de 17 ani şi cel de 18 ani ar fi băut alcool în barul respectiv şi l-au sunat pe cel de 21 de ani să îi ia cu maşina.

Viteza cu care conducea şoferul în vârstă de 21 de ani nu a putut fi stabilită până acum, deoarece bordul maşinii era distrus în întregime şi nu se poate spune la cât s-a oprit acul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici