Accident GRAV: Un mort şi patru răniţi, după impactul a două vehicule

Şoferul maşinii care s-a ciocnit, sâmbătă după-amiază, în judeţul Olt, cu o autoutilitară, a murit. O altă victimă, un adolescent de 15 ani, este în stare gravă la spital.

3097 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV: Un mort şi patru răniţi, după impactul a două vehicule

Accident GRAV: Cinci persoane, între care doi copii, rănite după impactul a două vehicule

Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, în accident au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism în care se aflau şase persoane.

La sosirea echipajelor, şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, din oraşul Balş şi un pasager aflat pe bancheta din spate, în vârstă de aproximativ 15 ani, au fost găsiţi încarceraţi, în stare de inconştienţă. Pentru extragerea victimelor, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie.

Cei cinci pacienţi, toţi bărbaţi, în vârstă de 12, 13, 15, 23 şi 32 de ani, au fost transportaţi la UPU Slatina.

Bărbatul în vârstă de 23 de ani şi adolescentul de 15 ani prezentau răni grave şi stare comatoasă.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 23 de ani, a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat de cadrele medicale din cadrul UPU Slatina, fără rezultat favorabil, fiind declarat decedat.

Primele informaţii furnizate de poliţiştii olteni indicau cinci persoane rănite, între care doi copii, după ce o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit pe DN 65, în localitatea Găneasa.

Ulterior, poliţiştii au anunţat că un bărbat de 23 de ani din oraşul Balş, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Găneasa către Slatina, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului de depăşire interzisă, a intrat în depăşirea mai multor maşini, iar la intrarea pe sens a acroşat o autoutilitară. Apoi, şoferul a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat într-un copac.

În urma impactului, şoferul a murit, iar pasagerii, patru persoane cu vârste cuprinse între 12 şi 32 de ani, toţi din Balş, au ajuns la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Taguri:
accident,
olt,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici