ACCIDENT grav în Cluj: Doi morţi şi 15 răniţi, în urma coliziunii dintre mai multe autovehicule

Două persoane au murit şi alte 15 au fost rănite, dintre care două grav, duminică seară, într-un accident rutier care a avut loc în comuna Căşeiu, judeţul Cluj, în care au fost implicate mai multe autovehicule, între care un autocar cu 47 de pasageri, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Anca Purdea.

2470 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav în Cluj: Doi morţi şi 15 răniţi, în urma coliziunii dintre mai multe autovehicule

Cluj: Un mort şi 18 răniţi într-un accident în care a fost implicat un autocar (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafx Foto)

"Din primele cercetări ale accidentului din comuna Căşeiu a rezultat că un autoturism a intrat în coliziune cu un tractor nesemnalizat staţionat pe o bandă de circulaţie, iar un autocar aflat în trafic a încercat să evite o coliziune şi s-a răsturnat într-un şanţ. În accident a mai fost implicat un autoturism. Numărul persoanelor decedate a ajuns la două", a spus Purdea.

Persoanele rănite în accident au fost transportate la Spitalul Municipal Dej şi la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj-Napoca cu zece ambulanţe SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Cluj.

La faţa locului au ajuns patru echipaje SMURD şi mai multe ambulanţe, dar şi o maşină de descarcerare.

Autocarul aparţine unei firme care făcea cursa Satu-Mare - Bucureşti şi transporta 47 de pasageri.

Iniţial, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că în accident au fost implicate un tractor şi un autocar.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj afirma că o persoană a murit, iar 18 au fost rănite în accidentul din comuna clujeană Căşeiu. Persoanele rănite sunt transportate la spitale din Dej şi Cluj-Napoca.

La faţa locului au ajuns patru echipaje SMURD şi mai multe ambulanţe, dar şi o maşină de descarcerare.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat pe DN 1 C, în zona producerii acidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici