Tragedie pe şosele: Cinci persoane, între care un băiat de 14 ani, au murit în urma unor accidente în Prahova şi Harghita. Alţi 13 oameni au fost răniţi. FOTO

Patru persoane, între care un băiat de 14 ani, şi-au pierdut viaţa, luni, în urma unor accidente petrecute în judeţele Prahova şi Harghita. Alţi 13 oameni au fost răniţi.

3211 afișări
Imaginea articolului Tragedie pe şosele: Cinci persoane, între care un băiat de 14 ani, au murit în urma unor accidente în Prahova şi Harghita. Alţi 13 oameni au fost răniţi. FOTO

Tragedie pe şosele: Patru persoane, între care un băiat de 14 ani, au murit în urma unor accidente în Prahova şi Harghita. Alţi şapte oameni au fostă răniţi

Trei persoane, între care un băiat de 14 ani, au murit luni, după ce cele două maşini în care se aflau s-au ciocnit pe DJ 100L, între localităţile Măgurele şi Bălţeşti din judeţul Prahova. 

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat că accidentul s-a produs pe DJ 100L, între Măgurele şi Bălţeşti, unde două maşini s-au ciocnit.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că, în urma impactului, trei persoane au murit.

”Sunt trei persoane declarate decedate de către medic. O femeie şi un bărbat în vârstă de aproximativ 30 ani şi un băiat de 14 ani”, a declarat Vasiloae.

În urma impactului, ambele maşini s-au răsturnat.

Cauzele accidentului nu sunt cunoscute deocamdată.

Accident grav în Harghita: Două persoane au murit, iar alte 13 au fost rănite 

Accidentul produs luni Harghita în localitatea Sâncrăieni din judeţul Harghita s-a soldat cu un 2 morţi şi 13 răniţi. O maşină a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz, şoferul murind pe loc, iar soţia lui fiind în stare critică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că iniţial şase pasageri din microbuz acuzau dureri, iar apoi numărul acestora a crescut la doisprezece. Oamenii nu au simţit izbiturile, în primă fază, cel mai probabil, din cauza şocului şi a adrenalinei.

Pasagerii au fost evaluaţi medical, li s-a acordat primul ajutor, iar o parte dintre ei au fost transportaţi la spital de echipajele SMURD şi SAJ.

”În autoturism se aflau două persoane, soţ şi soţie. Conducătorul auto a decedat, iar soţia sa a rămas încarcerată. S-a acţionat pentru descarcerare, a fost preluată în stare gravă de un echipaj al SAJ şi urma să fie transportată la Vlăhiţa de unde să fie preluată de elicopterul SMURD”, a spus Alinei Ciobotariu.

Femeia rănită în accidentul produs luni în localitatea Sâncrăieni din judeţul Harghita a murit.

Medicii ar fi vrut să transporte femeia cu elicopterul SMURD la un spital din alt judeţ, însă nu s-a putut din cauza stării grave în care era.

În cele din urmă, femeia a murit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs după ce şoferul maşinii a intrat pe contrasens.

”Conducătorul auto, un bărbat de 57 de ani, din Târgu Secuiesc, a murit după ce a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune cu microbuzul”, a afirmat Gheorghe Filip.

Microbuzul făcea o cursă locală regulată de persoane.

În acest caz, autorităţile au activat planul de intervenţie de urgenţă, mai multe echipaje medicale fiind mobilizate la faţa locului, iar altele pentru a prelua răniţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici