ACCIDENT GRAV pe DN 1: Opt copii, transportaţi la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Opt copii, fotbalişti la o echipă de juniori din Făgăraş, au fost transportaţi la spital, unul dintre ei fiind în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat sâmbătă, în jurul orei 17.30, pe DN 1, lângă localitatea braşoveană Perşani.

1407 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV pe DN 1: Opt copii, transportaţi la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

ACCIDENT GRAV pe DN 1: Opt copii, transportaţi la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Microbuzul circula dinspre Braşov spre Făgăraş, iar în el se aflau 14 copii, cu vârste de 10-13 ani, opt dintre aceştia fiind răniţi, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

"La locul accidentului, s-a intervenit cu două echipaje SMURD şi trei ambulanţe. Patru dintre cei opt răniţi, care au avut răni uşoare, escoriaţii, au fost duşi la spitalul din Făgăraş, doi dintre ei la Spitalul Judeţean Braşov, iar doi la Spitalul de Pediatrie Braşov. Din câte am înţeles, unul dintre copii este în stare gravă", a spus Sfreja, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a produs după ce şoferul microbuzului, în vârstă de 64 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă şi s-a răsturnat pe carosabil, pe sensul lui de mers, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Cosmin Giosanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici