Accident GRAV: Trei femei lovite în Bucureşti pe trecerea de pietoni. Traficul în zonă este restricţionat

Traficul este restricţionat pe benzile I şi II în zona Calea Griviţei din Capitală, după ce a avut loc un accident rutier, trei femei fiind transportate la spital, informează Brigada Rutieră. Primele verificări arată că femeile s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni atunci când au fost lovite.

3553 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV: Trei femei lovite în Bucureşti pe trecerea de pietoni. Traficul în zonă este restricţionat

Trei femei lovite în Bucureşti pe trecerea de pietoni. Traficul în zonă este restricţionat

Şoferul care ar fi produs accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Vineri, în jurul orei 9:03, a avut loc un accident rutier, trei femei au fost rănite uşor, ele fiind transportate la Spitalul Universitar, respectiv Floreasca.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este restricţionat pe benzile I şi II pe Calea Griviţei, sensul Pod Grand către Gara de Nord.

În prezent, poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabli cauza accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici