ACCIDENT în Alba: Şapte persoane, între care trei copii, rănite după ce un microbuz a lovit un autoturism

Şapte persoane, între care trei copii, au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs în judeţul Alba, după ce microbuzul în care se aflau a lovit un autoturism, apoi s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

91 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Alba: Şapte persoane, între care trei copii, rănite după ce un microbuz a lovit un autoturism

ACCIDENT în Alba: Şapte persoane, între care trei copii, rănite după ce un microbuz a lovit un autoturism (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că accidentul rutier a avut loc între localităţile Şibot şi Cugir.

Prodan a precizat că şoferul microbuzului a intrat în depăşirea autoturismului, iar în momentul în care a revenit pe banda de circulaţie a acroşat maşina, apoi s-a răsturnat.

Potrivit sursei citate, în urma impactului şapte persoane din microbuz au fost rănite. Astfel, doi bărbaţi de 26 şi 36 de ani sunt în stare mai gravă, având fracturi la coloană sau la membre, iar alte cinci persoane, între care şi trei copii cu vârste între cinci şi opt ani, au leziuni uşoare.

Luminiţa Prodan a mai spus că victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Alba, iar poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului.

În microbuzul implicat în accident se aflau zece persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici