ACCIDENT în Capitală: Trei persoane au fost rănite în Pasajul Victoriei. Circulaţia este blocată

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs luni dimineaţă, în Pasajul Victoriei şi în care au fost implicate trei maşini, circulaţia fiind blocată în zonă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

1960 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Capitală: Trei persoane au fost rănite în Pasajul Victoriei. Circulaţia este blocată

ACCIDENT în Capitală: Trei persoane au fost rănite în Pasajul Victoriei. Circulaţia este blocată (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, una dintre cele trei maşini implicate în accident, un autoturism BMW, a ajuns pe liniile de tramvai.

În urma accidentului au fost rănite trei persoane, un bărbat şi o femeie din autoturismul BMW şi un alt bărbat aflat într-o maşină Dacia Supernova. Cele trei persoane au fost transportate la spital, după ce au fost descarcerate de echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă venite la faţa locului, a precizat Ioana Stancu.

Circulaţia în Pasajul Victoriei este blocată pe sensul de mers spre Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici