Accident în Cluj-Napoca: Trei persoane au fost rănite după ce un autobuz de transport în comun a derapat şi a intrat într-un stâlp

Trei persoane au fost rănite, vineri, şi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autobuzul de transport în comun în care se aflau a derapat pe o stradă din Cluj-Napoca şi a intrat într-un stâlp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2426 afișări
Imaginea articolului Accident în Cluj-Napoca: Trei persoane au fost rănite după ce un autobuz de transport în comun a derapat şi a intrat într-un stâlp

Accident în Cluj-Napoca: Trei persoane au fost rănite după ce un autobuz de transport în comun a derapat şi a intrat într-un stâlp (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

”Vineri a avut loc un accident rutier în Cluj-Napoca. Un autobuz de pe linia 34 a mers pe o bretea care leagă strada Aurel Vlaicu de str. Teodor Mihali şi a intrat într-un stâlp. Trei persoane au fost rănite. Poliţia cercetează împrejurările în care a avut loc incidentul pentru a stabili, cu exactitate, cauzele acestuia”, au spus surse din poliţie.

Directorul Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca, Liviu Neag, a declarat la rândul său corespondentului MEDIAFAX că şoferul autobuzului implicat în accident a vrut să evite un autovehicul aflat în faţa sa care frânase brusc, a derapat din cauza carosabilului ud şi a intrat în stâlp, pasagerii care au avut nevoie de îngrjiri medicale fiind pasageri ai autobuzului.

”Şoferul autobuzului Companiei de Transport Public nu avea viteză”, a spus Neag.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici