Video ACCIDENT în Craiova: Un bărbat a intrat cu maşina într-un stâlp pe care l-a retezat - VIDEO

Un bărbat fără permis auto a provocat un accident rutier pe una dintre cele mai circulate artere din Craiova, după ce a intrat cu dubiţa pe care o conducea într-un stâlp de beton pe care l-a retezat, iar apoi maşina s-a răsturnat, şoferul şi pasagerul fiind aruncaţi din autovehicul.

4493 afișări

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Nicolae Titulescu din Craiova, unde o dubiţă a lovit violent un stâlp de beton de pe marginea drumului.

Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere ale unei staţii GPL, imaginile fiind date publictăţii joi. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum o maşină intră cu viteză într-un stâlp, iar apoi se răstoarnă pe o parte. Stâlpul din beton a fost retezat şi a căzut pe stradă.

În urma impactului, atât şoferul, cât şi pasagera au fost aruncaţi afară din maşină, Ulterior, ei au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova, având multiple fracturi şi fiind internaţi la terapie intensivă.

"Bărbatul a condus fără a avea permis auto. El este cercetat pentru această infracţiune, dar şi pentru vătămare corporală din culpă. În plus, din cauza stării sale generale grave, acestuia nu i s-au putut preleva probe de sânge pentru a se stabili dacă consumase sau nu băuturi alcoolice", a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt Poliţiei Dolj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici