Accident în lanţ pe podul Pipera din Capitală: Un bărbat a fost rănit

Un bărbat a fost rănit în urma unui accident în lanţ care a avut loc vineri, pe podul Pipera din Capitală, în care au fost implicate trei autoturisme, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

323 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ pe podul Pipera din Capitală: Un bărbat a fost rănit

Accident în lanţ pe podul Pipera din Capitală: Un bărbat a fost rănit (Imagine: Shutterstock)

Potrivit lui Codău, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care circula dinspre Pipera spre Bulevardul Barbu Văcărescu a derapat şi a lovit un parapet, moment în care maşina acestuia a fost lovită de un autoturism care venea din spate. A doua maşină implicată în accident a fost lovită apoi de un al treilea autoturism.

În urma accidentului, şoferul din a doua maşină implicată în accident a fost rănit, fiind transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Traficul a fost restricţionat temporar în zona producerii accidentului, unde s-a circulat îngreunat, pe două benzi, dinspre Pipera spre Bulevardul Barbu Văcărescu, a mai spus Codău.

Un alt accident a avut loc vineri, în Pasajul Lujerului, din cartierul Militari, unde două maşini s-au ciocnit, iar una dintre acestea s-a răsturnat pe linia tramvaiului 41, pe sensul spre Bulevardul Timişoara.

În urma accidentului, circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost blocată aproximativ o oră şi jumătate, mai întâi pe sensul spre Bulevardul Timişoara, apoi şi pe celălalt sens.

Circulaţia pe linia tramvaiului 41 a fost reluată în jurul orei 09.30, în ambele sensuri, iar în timpul în care traficul a fost blocată, călătorii au fost preluaţi de linia navetă de autobuze 641, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

În urma accidentului din Pasajul Lujerului a fost rănit un bărbat aflat într-unul dintre cele două autoturisme, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici