Accident pe Autostrada Soarelui: Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un camion

Cinci persoane au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Lehliu (Călăraşi), după ce un autoturism a lovit un camion, traficul în zonă fiind blocat câteva zeci de minute.

757 afișări
Imaginea articolului Accident pe Autostrada Soarelui: Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un camion

Accident pe Autostrada Soarelui: Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism a lovit un camion (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Infotrafic, accidentul a avut loc pe sensul Constanţa - Bucureşti, la kilometrul 63, în zona localităţii Lehliu.

Astfel, un autoturism Volkswagen Golf a intrat într-un camion înmatriculat în Bulgaria, iar în urma impactului cinci persoane au fost rănite.

Cei cinci răniţi, toţi din autoturism, au fost transportaţi la spital. Şoferul şi trei pasageri din maşină au fost duşi la spitalul din Lehliu, iar pasagerul din dreapta a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi a oboselii.

Traficul rutier în zonă a fost blocat aproximativ 40 de minute pentru măsurători, fiind deviat pe DN3 Bucureşti-Călăraşi-Constanţa, prin Lehliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici