ACCIDENT rutier în Harghita: Trei persoane au murit după ce maşina în care erau s-a izbit de un copac

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident rutier care a avut loc în municipiul Gheorgheni, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

834 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT rutier în Harghita: Trei persoane au murit după ce maşina în care erau s-a izbit de un copac

ACCIDENT rutier în Harghita: Trei persoane au murit după ce maşina în care erau s-a izbit de un copac (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, duminică, că şoferul autoturismului, un bărbat. de 32 de ani, a intrat în depăşirea altui autovehicul, însă din cauza vitezei excesive a intrat pe contrasens, a părăsit carosabilul şi s-a izbit de un copac.

În urma impactului, trei persoane, şoferul maşinii, un tânăr de 25 de ani, din Gheorgheni, şi o femeie de 36 de ani, din comuna Joseni au decedat.

Accidentul a fost anunţat la 112 de către şoferul maşinii care a fost depăşită.

La faţa locului au ajuns echipajele de descarcerare şi SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Gheorgheni, precum şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cele trei persoane.

Trupurile neînsufleţite ale victimelor au fost transportate la morga din localitate..

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici