ACCIDENT rutier în lanţ, în Capitală. Cinci persoane, duse la spital

Cinci persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier în lanţ produs miercuri dimineaţă în zona fântânii Mioriţa din Capitală, iar alte zece, rănite uşor, au primit îngrijiri la faţa locului, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

275 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT rutier în lanţ, în Capitală. Cinci persoane, duse la spital

ACCIDENT rutier în lanţ, în Capitală. Cinci persoane, duse la spital (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Rutiere, accidentul a avut loc în jurul orei 9.45, când un autoturism Citroen a oprit în dreptul unei treceri pentru pietoni şi a fost lovit din spate de o maşină de teren care, ulterior, a fost izbită de un microbuz.

În urma accidentului în lanţ, au fost răniţi şoferul maşinii de teren şi patru persoane aflate în microbuz, toţi cinci fiind duşi la spitalele Elias şi Floreasca, potrivit lui Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Alte zece persoane, care au suferit răni uşoare, au primit îngrijiri la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici