Accidentul provocat de Şerban Huidu: Bărbatul aflat în comă indusă a murit. Numărul victimelor a ajuns la 3 - VIDEO

Bărbatul rănit, duminică, după ce maşina în care se afla a fost izbită de autoturismul condus de Şerban Huidu a murit, luni, la Spitalul Judeţean Braşov, unde fusese adus în stare extrem de gravă, fiind în comă indusă, astfel că numărul victimelor accidentului provocat de Huidu a ajuns la trei.

12429 afișări
Imaginea articolului Accidentul provocat de Şerban Huidu: Bărbatul aflat în comă indusă a murit. Numărul victimelor a ajuns la 3 - VIDEO

Accidentul provocat de Şerban Huidu: Bărbatul aflat în comă indusă a murit

Potrivit unor surse medicale, bărbatul a murit în jurul orei 7.00, în urma complicaţiilor survenite.

Bărbatul, Ion Garbiş, de 57 de ani, din municipiul Braşov, se afla în autoturismul Dacia Logan izbit de maşina lui Huidu, pe contrasens. În urma accidentului, el a fost grav rănit, fiind în comă indusă, la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov, după ce a suferit traumatisme toracice şi craniene, având şi o hemoragie internă. El a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.

Luni dimineaţă, realizatorul TV Şerban Huidu se află în continuare internat la Spitalul Judeţean Braşov. Şerban Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fără a avea pierderi de memorie, declara, duminică, managerul SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, care preciza că realizatorul TV nu urma nicio medicaţie.

CITEŞTE ŞI: Accidentul provocat de Şerban Huidu: Realizatorul TV riscă 8 ani de închisoare. Anchetatorii vor verifica dacă avea sau nu dreptul de a conduce

Potrivit medicilor, lui Huidu i-a fost făcută o tomografie şi s-a stabilit că este în afara oricărui pericol, însă s-a luat decizia ca acesta să rămână internat peste noapte date fiind "antecedentele sale neurologice".

După externare, Huidu va fi dus la Poliţia Judeţeană Braşov, unde va fi audiat în legătură cu producerea accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, declara că dosarul penal în care Huidu este cercetat pentru ucidere din culpă va fi instrumentat de Parchetul Judecătoriei Braşov.

ŞTIRILE PRO TV AU DIFUZAT PRIMELE IMAGINI CU ŞERBAN HUIDU DUPĂ ACCIDENT

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident soldat cu moartea a două persoane şi rănirea gravă a alteia.

Realizatorul TV a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul Daciei - Ştefan Lungu Balogh, de 65 de ani - şi Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului. Cele două persoane erau din municipiul Braşov.

Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului spuneau că, având în vedere condiţiile meteorologice (ninsoare) şi starea carosabilului, viteza regulamentară în acea zonă era de 30 de kilometri la oră, ei neputând preciza cu ce viteză conducea Huidu.

După producerea accidentului, Huidu le-a spus poliţiştilor că îi pare rău şi că nu ştie ce s-a întâmplat exact, precizând doar că maşina a derapat.

Pe porţiunea de drum unde s-a produs accidentul sunt curbe, iar sensurile de mers sunt despărţite de linie continuă, astfel că depăşirea este interzisă.

De asemenea, maşinile implicate în accident urmează să fie expertizate pentru a fi stabilită viteza pe care o avea Huidu la momentul impactului, dar şi cu cât rula autoturismul Dacia Logan, care circula regulamentar din sens opus.

CITEŞTE ŞI: Şerban Huidu avea alcoolemie zero la testul făcut de Poliţie după accident

Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

În urma accidentului, toţi cinci au fost duşi cu ambulanţele la spital, iniţial copiii fiind transportaţi la Spitalul de Pediatrie Braşov, unde medicii au stabilit că sunt în afara oricărui pericol. Ulterior, copiii au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Braşov, unde le-au fost făcute tomografii, iar duminică seară au fost luaţi din spital de către prieteni de familie. Totodată, duminică a fost externată şi bona copiilor, care suferise leziuni minore în urma accidentului.

Soţia lui Huidu a suferit un traumatism la gleznă şi o contuzie toracică şi a rămas internată, alături de realizatorul TV.

Şerban Huidu se afla la volanul unui autoturism de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov.

CITEŞTE ŞI: Şerban Huidu a rămas fără carnet în 2009, în apropierea zonei în care s-a produs accidentul duminică

Şerban Huidu are 35 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

În 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, din care a ieşit pe 1 ianuarie. La aproximativ o săptămână după internare, Şerban Huidu a părăsit secţia de Terapie Intensivă şi a fost mutat într-o rezervă a spitalului din Innsbruck. Totodată, Şerban Huidu a început atunci exerciţiile fizice de recuperare.

Şerban Huidu a revenit pe 4 februarie în România. La momentul respectiv, reprezentanţii Prima TV au declarat că Şerban Huidu se simte bine şi îşi continuă recuperarea.

În 14 februarie, Şerban Huidu şi-a vizitat colegii din studioul Kiss FM. Pe 9 martie, el a apărut în prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV.

Între timp, Huidu şi reluat rolul de prezentator şi realizator al emisiunii "Cronica cârcotaşilor", alături de Mihai Găinuşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici