Şerban Huidu avea alcoolemie zero la testul făcut de Poliţie după accident

Realizatorul de televiziune Şerban Huidu avea alcoolemie zero conform testului făcut de poliţişti imediat după producerea accidentului rutier din localitatea braşoveană Timişul de Sus.

1874 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu avea alcoolemie zero la testul făcut de Poliţie după accident

Şerban Huidu avea alcoolemie zero la testul făcut de Poliţie după accident (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

La ora transmiterii acestei ştiri, Şerban Huidu se află la Spitalul Judeţean Braşov, unde i-au fost recoltate şi probe biologice şi i-a fost făcută şi o tomografie.

El urmează să fie preluat de un echipaj pentru a fi dus pentru audieri la Poliţie.

Poliţia rutieră face investigaţii pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă de către Şerban Huidu, urmând să propună parchetului măsurile care se impun într-un astfel de caz.

Totodată, maşinile implicate în accident urmează a fi expertizate pentru a fi stabilită viteza pe care o avea Huidu la momentul impactului, dar şi cu cât rula autoturismul Logan din sens opus.

Toţi martorii accidentului sunt aşteptaţi la Poliţie pentru a da detalii cu privire la împrejurările în care s-a produs.

Pe de altă parte, având în vedere că Huidu a suferit un traumatism cranio-cerebral grav în accidentul produs la schi în decembrie 2010, urmează a se stabili dacă medicul curant al acestuia şi-a dat acceptul pentru ca realizatorul de televiziune să şofeze.

Şerban Huidu, aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, soţia sa şi bona copiilor, a provocat duminică un accident pe DN 1, la intrarea în Timişul de Sus (Braşov). Maşina pe care o conducea Huidu a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei persoane, două dintre acestea pierzându-şi viaţa în urma impactului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici