Adolescentă grav rănită după ce s-a electrocutat pe un vagon de tren pe care urcase să facă selfie

O adolescentă de 16 ani din Adjud a fost grav rănită, luni seară, după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-şi face selfie şi s-a electrocutat la firele de înaltă tensiune, suferind arsuri pe mare parte a corpului.

534 afișări
Imaginea articolului Adolescentă grav rănită după ce s-a electrocutat pe un vagon de tren pe care urcase să facă selfie

Adolescentă grav rănită după ce s-a electrocutat pe un vagon de tren pe care urcase să facă selfie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, adolescenta de 16 ani a mers luni seară împreună cu două prietene în triajul Staţiei CFR Adjud, într-o zonă în care sunt mai multe vagoane în conservare.

Adolescenta s-a urcat pe un vagon, cel mai probabil cu intenţia de a face selfie, şi s-a apropiat prea mult de linia de înaltă tensiune, ceea ce a dus la formarea unui arc electric. Fata s-a electrocutat, suferind arsuri pe mare parte a corpului.

Un bărbat care trecea prin zonă a văzut ce s-a întâmplat şi a sunat la 112, iar adolescenta a fost dusă cu o ambulanţă la Focşani, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

”Adolescenta a a suferit arsuri pe mai mult de 90% din suprafaţa corpului. A fost intubată, ventilată mecanic, stabilizată şi predată elicopterul SMURD Galaţi, care a dus-o la Spitalul de Arşi din Capitală”, a declarat medicul Dorinel Ticu de la Serviciul de Ambulanţă.

Conform anchetatorilor, la sosirea poliţiştilor la faţa locului cele două fete care o însoţiseră pe victimă în zona vagoanelor dezafectate nu mai erau acolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici