Agent agresiv, filmat când merge pe contrasens şi iese cu ranga la bătaie. Poliţia face anchetă | VIDEO

Un agent din cadrul Centrului de Arestare Preventivă nr.1 va fi cercetat de Poliţia Capitalei pentru ameninţare după ce a fost filmat conducând o autoutilitară pe contransens, iar apoi a sărit la bătaie cu o rangă atunci când o maşină care circula regulamentar i-a tăiat calea, anunţă instituţia.

7962 afișări
Imaginea articolului Agent agresiv, filmat când merge pe contrasens şi iese cu ranga la bătaie. Poliţia face anchetă | VIDEO

Agent agresiv, filmat când merge pe contrasens şi iese cu ranga la bătaie. Poliţia face anchetă

Bărbatul a fost filmat cu o cameră de bord în timp ce conducea o autoutilitară pe contrasens. Ulterior, el a sărit la bătăie cu o rangă atunci când o altă maşină i-a blocat calea. Acesta lucrează la Arestul Capitalei, după cum a anunţat chiar Poliţia Municipiului Bucureşti.

"Conducătorul auto a fost identificat şi cu regret am constatat că persoana care apare în imagini este agent cu atribuţii de logistică în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1. Au fost declanşate de urgenţă, din dispoziţia conducerii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, verificări cu privire la acest angajat, urmând a fi dispuse măsuri legale", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, remis MEDIAFAX.

Instituţia transmite că, în mod public şi transparent, îşi asumă faptul că bărbatul face parte din poliţie, dar că "un asemenea comportament nu este şi nu va fi tolerat pentru niciun poliţist".

În acest caz, Poliţia Capitalei, prin Secţia 1 Poliţie, s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de ameninţare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici