Aglomeraţie pe Otopeni de dimineaţă. Pasagerii nu pot fi amendaţi pentru că nu păstrează distanţa

  • 400 de pasageri au aterizat în această dimineaţă pe Otopeni
  • Călătorii nu păstrau distanţa socială
  • Reprezentanţii aeroportului spun că nu îi pot sancţiona pe pasageri
3033 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Otopeni de dimineaţă. Pasagerii nu pot fi amendaţi pentru că nu păstrează distanţa

Sursa foto: Facebook/Mihai Sturzu

Trei aeronave au adus în acestă dimineaţa aproximativ 400 de pasageri pe Aeroportul Otopeni. Oamenii nu au păstrat distanţa unul faţă de celălalt, deşi reprezentanţii aeroportului spun că există spaţiu suficient şi marcaje corespunzătoare, iar legea nu le permite să acorde sancţiuni.

„Există marcaje şi pe pardoseală cu distanţa care trebuie respectată (taie) sunt afişe amplasate în zona terminalului, de asemenea sunt anunţuri audio repetate cu privire la păstrarea distanţei. În afară de asta mai există şi personal de la aeroport care le indică oamenilor să păstreze distanţa. Există, de asemenea, spaţiu suficient pentru pasageri ca să păstreze această distanţă”, spune Valentin Iordache, purtător de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Însă, personalul aeroportului nu poate să îi amendeze pe cei care nu respectă regulile, aşa că este la latitudinea călătorilor dacă se conformează sau nu.

„Nu există o sancţiune şi nu putem să aplică sancţiuni pentru nerespectarea distanţei”, mai spune Iordache.

Pentru a inspira autoritate oamenilor, conducerea aeroportului ia în calcul să apeleze la prezenţa unui poliţist de frontieră.

La ora 3:00 dimineaţa, aeronavele care au venit pe Otopeni s-au întors de la Londra şi Sheffield.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici