Agresorul din oficiul poştal cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia"

Bărbatul care a intrat înarmat cu un topor într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei şi a ameninţat persoanele aflate în unitate are 34 de ani, este din judeţul Vâlcea şi cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia", au declarat marţi pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.

847 afișări
Imaginea articolului Agresorul din oficiul poştal cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia"

Agresorul din oficiul poştal cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia"

Potrivit surselor citate, bărbatul se numeşte Florin Niedbala şi este de două zile în Bucureşti.

Acesta vroia să discute cu jurnaliştii şi cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia", au precizat sursele citate.

Bărbatul este audiat la Secţia 25 de Poliţie. De asemenea, poliţiştii audiază mai mulţi martori, aceştia dând declaraţii despre incidentul care a avut loc în oficiul poştal din Sectorul 6 al Capitalei.

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a intrat în oficiul poştal de pe strada Romancierilor, din Sectorul 6 al Capitalei, înarmat cu un topor şi un cuţit şi a început să ameninţe că îi taie pe angajaţii unităţii.

Aceştia au anunţat imediat poliţia, iar un echipaj de la ordine publică l-a imobilizat pe agresor.

Oficialii din Poliţia Capitalei au precizat că nicio persoană nu a fost rănită.

"Astăzi 30 octombrie a.c., în jurul orelor 10.00, un individ necunoscut a intrat în incinta Oficiului Poştal nr. 23 din sectorul 6, având asupra sa un cuţit şi un topor. Acesta a cerut ca la faţa locului să vină reprezentanţii mass media pentru a-şi exprima public o serie de nemulţumiri personale. Poliţiştii bucureşteni au intervenit prompt, l-au imobilizat pe cel în cauză şi l-au condus pentru cercetări la sediul celei mai apropiate secţii de poliţie", a precizat Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

O angajată a oficiului poştal a fost dusă în stare de şoc la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Poşta Română, Dan Dumitrescu.

"O angajată este în stare de şoc emoţional, fiind dusă la Spitalul Municipal", a spus Dan Dumitrescu.

El a precizat că, din primele informaţii, se pare că agresorul "are antecedente medicale".

Dan Dumitrescu a spus că în momentul în care care bărbatul a intrat înarmat cu un topor, în oficiul poştal din strada Romancierilor erau patru angajaţi şi clienţi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Leonard Grecescu, a declarat că la unitatea sanitară a fost adusă de un echipaj SMURD o femeie de 53 de ani, în stare de şoc, aceasta fiind victima unei agresiuni. El a precizat că femeia este în investigaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici