Alarmă falsă în Râmnicu Vâlcea: O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că a fost pusă o bombă în Mall. Poliţiştii nu au găsit niciun dispozitiv. VIDEO

Forţele de ordine se retrag din cele două Mall-uri evacuate, duminică seara, din Râmnicu-Vâlcea, după ce zeci de poliţişti au căutat bomba despre care s-a spus că a fost pusă în clădire. Nu a fost găsit niciun dispozitiv.

2152 afișări
Imaginea articolului Alarmă falsă în Râmnicu Vâlcea: O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că a fost pusă o bombă în Mall. Poliţiştii nu au găsit niciun dispozitiv. VIDEO

Sursa FOTO: Captură Facebook

UPDATE Forţele de ordine se retrag din Mall-urile din Vâlcea. Nu a fost găsită nicio bombă

Potrivit Poliţiei Vâlcea, 45 de poliţişti au participat la acţiunea de căutare a bombei despre care s-a spus, de către un apelant la 112, că a fost montată în Mall.

După ce forţele de ordine au scotocit ambele Mall-uri din Râmnicu-Vâlcea, s-au retras, întrucât nu a fost găsit niciun dispozitiv.

Aproape 3.000 de oameni au fost evacuaţi din Mall-ul nou şi din cel vechi.

Primele informaţii sunt că cel care a apelat la 112 şi a dat alerta cu bomba ar fi un copil.

Poliţiştii fac verificări pentru identificarea apelantului şi tragerea sa la răspundere.

Ştirea iniţială: 

Potrivit IPJ Vâlcea, a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în noul Mall din Râmnicu Vâlcea este amplasata o bombă.

„Poliţişti, jandarmi şi forte S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea apelantului”, spun reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Autorităţile au evacuat mall-ul şi îi roagă pe cei care sunt în zonă să respecte indicaţiile date de către forţele de ordine.

Pentru siguranţă, au fost evacuate ambele mall-uri din oraş, martorii afirmând că sunt aproximativ 3.000 de persoane, clienţi şi angajaţi, evacuate din clădiri.

La ora transmiterii ştirii, acţiunea este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici