Alertă la Metrou, după ce o petardă a fost aruncată în trenul staţionat la Unirii 2

Joi seara, în jurul orei 18.00, o persoană deocamdată neidentificată a aruncat o petradă într-un tren de metrou staţionat la Unirii 2. Trenul a fost repus în circulaţie după 10 minute în care a fost evacuat şi aerisit.

3702 afișări
Imaginea articolului Alertă la Metrou, după ce o petardă a fost aruncată în trenul staţionat la Unirii 2

Alertă la Metrou, după ce o petradă a fost aruncată în trenul staţionat la Unirii 2

„La ora 18.02, un individ a aruncat cu o petardă în tren, în staţie la Unirii 2. Nu au fost consecinţe, nu a păţit nimeni nimic, doar că trenul a fost repus în circulaţie cu o întârziere de 10 minute”, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele Uniunii Sindicatelor Liber Metrou, Ion Rădoi.

„Astăzi, în jurul orei 18.10, prin apel 112, poliţia a fost sesizată că într o garnitură de metrou ce se afla la Staţia Unirii 2, un bărbat a pulverizat conţinutul unui spray iritant lacrimogen, după care a fugit. Trenul a fost evacuat şi retras, o altă garnitură preluând călătorii. La acest moment se se fac investigaţii în vederea identificării şi depistării persoanei”, arată un comunicat al Poliţiei.

De asemenea, Metrorex a anunţat că în trenul de metrou care circula din direcţia Pipera spre Berceni un călător a pulverizat gaze de natură neindentificată (tip spray).

„Personalul de conducere a trenului, avizat de călători prin sistemul de alarmă din tren, a decis debarcarea tuturor călătorilor în staţia Unirii 2 şi retragerea trenului la depou pentru eventuale cercetări făcute de organele abilitate. Reprezentanţii Metrorex au apelat numărul naţional de urgenţă 112 si Serviciul Poliţiei Metroului pentru depistarea persoanei care a provocat incidentul”, arată un comunicat al Metrorex.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici