ALERTĂ METEO de vreme rea: Ploi şi ninsori în majoritatea regiunilor începând de duminică seară. Viscol la munte

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineaţă, o informare meteorologică de răcire accentuată a vremii, ninsoare şi vânt puternic, valabilă de duminică de la ora 16.00 până marţi la ora 23.00.

19468 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO de vreme rea: Ploi şi ninsori în majoritatea regiunilor începând de duminică seară. Viscol la munte

Alertă meteo de vreme rea. Ploi şi ninsori în majoritatea regiunilor începând de duminică seară

"În intervalul menţionat vor fi perioade de timp în care se vor semnala precipitaţii în majoritatea regiunilor, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse, mai ales la munte, 15...20 l/mp. În seara zilei de duminică (27 noiembrie) vor fi ploi, dar în noaptea de duminică spre luni (27/28 noiembrie) şi în cursul zilei de luni (28 noiembrie), acestea se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, unde valorile termice vor marca o scădere accentuată. În noaptea de luni spre marţi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de marţi (29 noiembrie), vremea se va răci în toată ţara, va ninge şi în regiunile sudice, unde pe arii restrânse este posibil să se depună strat de zăpadă", potrivit informării transmise de meteorologi.

ANM avertizează că vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi 50...60 km/h, iar îndeosebi în zonele de munte se va depune strat nou de zăpadă şi vor fi rafale de peste 60...70 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici