Accident rutier grav în Italia. 8 români au fost răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe marginea Autostrăzii 4

Opt persoane au fost rănite după ce un autocar al unei firme româneşti, care avea la bord 36 de pasageri, s-a răsturnat pe autostrada A4 după ce a lovit un autovehicul al Protecţiei Civile, informează site-ul ziarului Udine Today.

8411 afișări
Imaginea articolului Accident rutier grav în Italia. 8 români au fost răniţi, după ce un autocar s-a răsturnat pe marginea Autostrăzii 4

Accident rutier grav în Italia. 8 români au fost răniţi

Gravul accident de transport a avut loc în apropierea oraşului Trieste, aflat la graniţa Italiei cu Slovenia. Autobuzul se deplasa din Franţa spre România.

În urma coliziunii cu maşina Protecţiei civile din Italia, autocarul a ieşit de pe autostradă şi s-a răsturnat.

La bordul autocarului se aflau 36 de persoane, printre care şi şoferul. Echipele de intervenţie din Italia s-au deplasat la faţa locului.

Opt persoane au fost rănite, una dintre acestea fiind în stare mai gravă a fost internată la Spitalul Santa Maria dela Misericordia din oraşul Udine.

Ceilalţi şapte răniţi au fost transportaţi la spitale din oraşele Latisana şi Palmanova.

Restul pasagerilor au fost preluaţi de un alt autobuz al firmei Atlasib, trimis din oraşul Padova, urmând ca aceştia să continue călătoria în cursul zilei de duminică cu un autocar al aceleiaşi firme.

O anchetă a autorităţilor italiene este în curs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici