Video Anchetă după ce un copil a fost bătut pe o stradă din oraş

Un copil a fost bătut cu pumnii de mai mulţi băieţi, pe o stradă din Calafat, iar imaginile cu agresiunea au apărut pe internet. După ce au vizionat imaginile, poliţiştii din Dolj s-au autosesizat şi au deschis, joi, o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

930 afișări

Pe imaginile care au apărut pe reţelele de socializare se vede cum un copil de aproximativ 12 ani este bătut de mai mulţi băieţi. La un moment dat, o femeie încearcă să îl scape pe copil din mâinile agresorilor, dar şi aceasta este împinsă şi lovită.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, chiar dacă părinţii victimei nu au depus, deocamdată, o plângere.

"La nivelul Poliţiei municipiului Calafat a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ca urmare a autosesizării poliţiştilor. Urmează să fie luată legătura cu persoana vătămată şi cu părinţii acesteia, pentru a se stabili dacă aceştia înţeleg să depună plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii respective. Mai multe persoane au fost audiate şi sunt audiate şi în prezent la sediul Poliţiei Calafat", a declarat Cosmin Grădinaru.

Anchetatorii susţin că incidentul a avut loc în urmă cu două zile, pe o stradă din Calafat şi a fost filmat de un martor, care a postat imaginile pe o reţea de socializare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici