Angajat al Primăriei Sectorului 3, suspectat de luare de mită şi proxenetism - surse

Angajatul de la Direcţia Urbanism a Primăriei Sectorului 3, în biroul căruia au fost făcute miercuri percheziţii, este suspectat de luare de mită şi de proxenetism, anchetatorii stabilind că punea două tinere să se prostitueze, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

5691 afișări
Imaginea articolului Angajat al Primăriei Sectorului 3, suspectat de luare de mită şi proxenetism - surse

Percheziţii DGA la Primăria Sectorului 3

Potrivit surselor citate, bărbatul, care este expert în cadrul Direcţiei Urbanism de la Primăria Sectorului 3, închiriase un imobil unde două tinere se prostituau pentru el, clienţii fiind atraşi prin anunţuri la mica publicitate.

Anchetatorii au stabilit, în timpul anchetei privind suspiciuni că angajatul Direcţiei Urbanism a luat mită, că în paralel cu activitatea pe care o avea la Primăria Sectorului 3, se ocupa şi de plasarea unor clienţi care să întreţină relaţii sexuale cu cele două tinere.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au făcut, miercuri, percheziţii în biroul expertului de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3 suspectat de fapte de corupţie, dar şi la locuinţa acestuia.

Oficiali din DGA au declarat, pentru MEDIAFAX, că percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost efectuată într-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Surse judiciare au declarat că angajatul de la Primăria Sectorului 3 este suspectat de luare de mită în legătură cu o lucrare.

Anunţul privind percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost făcut de primarul Robert Negoiţă, pe pagina sa de Facebook, însă edilul a spus că acţiunea este a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Contactaţi de MEDIAFAX, oficial ai DNA au spus că procurori anticorupţie nu fac percheziţii la Primăria Sectorului 3, aşa cum a anunţat Robert Negoiţă.

Ulterior, Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul Afacerilor Interne a confirmat percheziţia, dar a arătat că este făcută de ofiţerii instituţiei, într-un dosar al Parchetului Capitalei.

"În această dimineaţă, la sediul Primăriei Sectorului 3, mai exact în cadrul Direcţiei de Urbanism, are loc o percheziţie efectuată de către Direcţia Naţională Anticorupţie. Este vizată activitatea desfăşurată de unul dintre angajaţii acestei direcţii", a scris primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, în mesajul postat pe Facebook.

El a arătat că Primăria Sectorului 3 pune la dispoziţie toate documentele solicitate, "sprijină eforturile DNA în desfăşurarea anchetei şi îşi reafirmă angajamentul în clarificarea oricărei suspiciuni de corupţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici